Twitter account Waldien Burger Netraam WoordWerk   LinkedIn account Waldien Burger Netraam WoordWerk
Verstuur zonder moeite nieuwsbrieven, zodat je klanten je zien.

 

  • Wil jij je relaties regelmatig tips en adviezen geven? Op de hoogte brengen van jouw nieuwste product, aanbieding, training of service? Zodat zij jouw bedrijf waarderen en eerder tot koop over zullen gaan? En jou ook zullen aanbevelen bij anderen?
  • Wil jij jouw klanten graag laten weten dat jij hen waardeert? 
  • Heb jij geen tijd en geen afdeling communicatie om regelmatig een nieuwsbrief te sturen?


Met een digitale nieuwsbrief, e-magazine of relatiemagazine verbind je klanten en relaties aan jouw bedrijf.

 

Ik help jou je nieuwsbrief te vullen met tips en adviezen en interessante of leuke informatie over je bedrijf, jouw klanten en medewerkers. Zodat klanten je nieuwsbrief graag lezen.

 

Nieuwsbrieven zonder moeite

In een vooraf bepaalde regelmaat zorg ik ervoor dat jouw klanten van je horen. We overleggen over een lezenswaardige inhoud. Bijvoorbeeld een van je klanten, die vertelt waarom het zo prettig is om met jou samen te werken? Jij of een van jouw medewerkers vertelt een inspirerend verhaal over een leuk project, een mooie klantervaring. Natuurlijk vinden ook de successen een plaats in je nieuwsbrieven, maar wel bezien vanuit de klant. Hoe helpt dat nieuwe product hem?Professioneel en commercieel.

 

Aanbod

Nieuwsbrieven versturen is de goedkoopste manier om in contact te blijven met je relaties en klanten.

  • per kwartaal een nieuwsbrief, 4x per jaar, totaal vanaf € 600 
  • zes nieuwsbrieven per jaar, vanaf € 850
  • twaalf nieuwsbrieven per jaar, vanaf € 1600
  • wil jij een andere frequentie? Laat het me weten.

 

Regelmatig tips en adviezen voor je eigen nieuwsbrief? Lees ze onder tips en adviezen en schrijf je hiernaast in en ontvang iedere maand tips. 


Ik zorg ervoor dat jouw klanten je nieuwsbrief lezen. Mail voor ideeën of hulp bij je nieuwsbrief: w.burger@netraamwoordwerk.nl of bel 06 25585644.

 Schrijf je in voor mijn nieuwsbriefRecente blogs

31 augustus 2015

Plantensteun

Waarom heeft de evolutie daar nog niets op gevonden: bloemen en grassen die bezwijken onder het gewicht van water? Dit voorjaar was ik er vroeg bij om zoveel mogelijk planten te steunen met stokken en opbinddraad. Hoe eerder je dat doet, hoe minder je er later van ziet, planten omarmen en bedekken ze letterlijk. Af en toe de draden met de groei mee wat hoger hijsen en alles blijft mooi rechtop. Deze zomer beloonde de tuin mijn extra aandacht hiervoor met veel bloemenweelde. Al speelde ook mee dat de meeste echte regenbuien hier voorbij trokken. Eerlijk is eerlijk.

 

Planatensteun

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar de buien van afgelopen weken doen toch ook sterke planten het hoofd buigen en in hun gewicht nemen ze stokken en draden gewoon mee. Omdat het tegen het einde van de zomer loopt, knip ik af wat in de weg hangt. De rest laat ik lekker gaan. Het is natuurlijk ook weer typisch iets voor een tuinier om te willen dat alle bloemen in de tuin mooi rechtop blijven staan. De natuur maakt er nu eenmaal soms een rommeltje van. Net als mensen, trouwens….

 

Ook ondernemers kunnen soms wel wat steun gebruiken.


 


30 juni 2015

Andermans ogen

Met slecht weer op zondag trok het Open Tuinen weekend eind mei wat minder bezoekers dan andere jaren. Bij de evaluatie met de tuinclub tekenden we toch weer leuke, mooie, grappige reacties op. Mensen hebben vragen, op- en aanmerkingen (die ze pas in de volgende tuin uiten ;)) en zijn verrast en dankbaar: ‘met jullie tuin stel je eigenlijk je hart voor ons open’. Mooi!

 

Voorafgaand aan het weekend vragen we ons af waarom we meedoen. Veel werk voor één weekend. Hulp vragen helpt. Medetuinclublid Tony helpt met het snoeien van hagen, Stefan en Remco uit het dorp 'ontonkruiden' de klinkerpaden. Dat scheelt! En ik heb inmiddels geleerd me niet meer druk te maken over het (al) wel of (nog) niet bloeien van planten. Da’s winst.

 

En zo zijn huis en tuin in ieder geval één keer per jaar helemaal op orde: alles gesnoeid en vrij van onkruid, gras gemaaid inclusief de randen, alle tuinmeubilair en schuren ontdaan van spinnenwebben, kantoor opgeruimd, ramen gewassen. Daar hebben we de rest van het jaar plezier van. Ook winst. En het gezellige weekend met familie en veel geïnteresseerde mensen over de vloer verhoogt de winst verder.

 

 Andermans ogen

  Grote extra
Het grote extra realiseer ik me pas achteraf: ik kijk door andermans ogen naar onze eigen tuin. De bezoekers laten me opnieuw waarderen wat wij hebben en waarvoor we werken. Iedereen is welkom om daar net zo van te genieten als wij!

 

Kijk ook eens met klantenogen naar je bedrijf.


 


27 mei 2015

Dwarrelende eendjes

Even snel het gras nog maaien. Kleine moeite, groot effect, de tuin ziet er meteen weer netjes en verzorgd uit. Als de machine even stil is, word ik me bewust van geluid: een kwakende eend en veel gepiep. Dat heb ik eerder gehoord. Eenden broeden hier vaak in wilgenbomen: hoog, droog en veilig. Maar hoe komen die kleine eendjes dan beneden? Dat zag ik een paar jaar geleden. Moeder eend zit kwakend in de sloot. De eendjes kruipen omhoog in het nest en dwarrelen naar beneden. Vervolgens waggelen ze richting moeder en springen zonder aarzelen in het water. Als moeder weet dat ze er allemaal zijn, kunnen ze de wijde wereld in.

 

Dit keer kon ik aan het gekwaak en gepiep horen dat het gezin nog niet compleet was. Moeder zwom met één eendje in de sloot. De andere drie waren wel uit de boom gedwarreld, maar terecht gekomen in onze compostbak daaronder. Gelukkig ging ik dus gras maaien.

 

 

En ze leefden nog lang en gelukkig.... Nou, zo werkt een eendenleven niet. Moeder eend zwemt nu nog met één eendenkuiken rond. Tsja, teveel kapers op de kust.


 


• Plantensteun
• Andermans ogen
• Dwarrelende eendjesJos van Dam, Jos van Dam Bouw & Advies

'Ik ben iemand, die voor het gemak geboren is en daar weet Waldien wel raad mee!
Even bellen over diverse items voor mijn nieuwsbrieven, en zij maakt een compleet verhaal.'