Twitter account Waldien Burger Netraam WoordWerk   LinkedIn account Waldien Burger Netraam WoordWerk
Resultaat: persoonlijk, professioneel en commercieel 


Vanzelfsprekend klantcontact

Ik help met vanzelfsprekend klantcontact via website en regelmatig verzonden digitale nieuwsbrieven. Zodat jij klanten bereikt en aan jouw bedrijf verbindt. Ik neem je ook het regelen, het 'gedoe' rondom website en nieuwsbrief uit handen.


Regelmatig een nieuwsbrief

Klanten en relaties ontvangen regelmatig een (digitale) nieuwsbrief. Zo breng je jouw bedrijf telkens weer onder de aandacht en bindt je klanten aan je bedrijf. In de nieuwsbrief laat je zien wat jouw bedrijf voor je klanten betekent, hoe jij ze helpt. Je doet speciale aanbiedingen, laat vernieuwingen zien en projecten die je succesvol afrondde. Met een aanbeveling van je klant erbij.

 

Een up to date website 

Je website is up to date. Bezoekers vinden snel hun weg en zien wat je bedrijf te bieden heeft. Jouw (potentiële) klanten zien meteen waarom ze bij jou moeten zijn en zullen eerder overgaan tot kopen of contact. Bovendien staan de laatste nieuwtjes op je website. 

 

Profileren met blogs en artikelen

Je publiceert blogs en artikelen, zodat jouw bedrijf zich als expert profileert. Je geeft geregeld inzicht in de dagelijkse praktijk. Je lezers krijgen tips en adviezen waarmee jij ze helpt. Zo bouw je een expertstatus op, die klanten aantrekt. In jouw eigen woorden, zonder dat het je veel tijd kost.

 

Een professionele uitstraling levert geld op

Ik ondersteun ondernemers door altijd te kijken vanuit hun klanten. Ik leef me snel in organisaties en hun klanten in. Ik ben flexibel, concreet en denk altijd kritisch opbouwend mee in praktische oplossingen. Mijn stijl is professioneel en commercieel.

 

Ieder zijn eigen werk: ik verzorg je (digitale) nieuwsbrief, website of blog en zorg zo voor de verbinding met relaties en klanten.

 

Maak nu kennis met mijn werkwijze voor gegarandeerd resultaat: bel 06-25585644 of mail w.burger@netraamwoordwerk.nl.
Schrijf je in voor mijn nieuwsbriefRecente blogs

31 augustus 2015

Plantensteun

Waarom heeft de evolutie daar nog niets op gevonden: bloemen en grassen die bezwijken onder het gewicht van water? Dit voorjaar was ik er vroeg bij om zoveel mogelijk planten te steunen met stokken en opbinddraad. Hoe eerder je dat doet, hoe minder je er later van ziet, planten omarmen en bedekken ze letterlijk. Af en toe de draden met de groei mee wat hoger hijsen en alles blijft mooi rechtop. Deze zomer beloonde de tuin mijn extra aandacht hiervoor met veel bloemenweelde. Al speelde ook mee dat de meeste echte regenbuien hier voorbij trokken. Eerlijk is eerlijk.

 

Planatensteun

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar de buien van afgelopen weken doen toch ook sterke planten het hoofd buigen en in hun gewicht nemen ze stokken en draden gewoon mee. Omdat het tegen het einde van de zomer loopt, knip ik af wat in de weg hangt. De rest laat ik lekker gaan. Het is natuurlijk ook weer typisch iets voor een tuinier om te willen dat alle bloemen in de tuin mooi rechtop blijven staan. De natuur maakt er nu eenmaal soms een rommeltje van. Net als mensen, trouwens….

 

Ook ondernemers kunnen soms wel wat steun gebruiken.


 


30 juni 2015

Andermans ogen

Met slecht weer op zondag trok het Open Tuinen weekend eind mei wat minder bezoekers dan andere jaren. Bij de evaluatie met de tuinclub tekenden we toch weer leuke, mooie, grappige reacties op. Mensen hebben vragen, op- en aanmerkingen (die ze pas in de volgende tuin uiten ;)) en zijn verrast en dankbaar: ‘met jullie tuin stel je eigenlijk je hart voor ons open’. Mooi!

 

Voorafgaand aan het weekend vragen we ons af waarom we meedoen. Veel werk voor één weekend. Hulp vragen helpt. Medetuinclublid Tony helpt met het snoeien van hagen, Stefan en Remco uit het dorp 'ontonkruiden' de klinkerpaden. Dat scheelt! En ik heb inmiddels geleerd me niet meer druk te maken over het (al) wel of (nog) niet bloeien van planten. Da’s winst.

 

En zo zijn huis en tuin in ieder geval één keer per jaar helemaal op orde: alles gesnoeid en vrij van onkruid, gras gemaaid inclusief de randen, alle tuinmeubilair en schuren ontdaan van spinnenwebben, kantoor opgeruimd, ramen gewassen. Daar hebben we de rest van het jaar plezier van. Ook winst. En het gezellige weekend met familie en veel geïnteresseerde mensen over de vloer verhoogt de winst verder.

 

 Andermans ogen

  Grote extra
Het grote extra realiseer ik me pas achteraf: ik kijk door andermans ogen naar onze eigen tuin. De bezoekers laten me opnieuw waarderen wat wij hebben en waarvoor we werken. Iedereen is welkom om daar net zo van te genieten als wij!

 

Kijk ook eens met klantenogen naar je bedrijf.


 


27 mei 2015

Dwarrelende eendjes

Even snel het gras nog maaien. Kleine moeite, groot effect, de tuin ziet er meteen weer netjes en verzorgd uit. Als de machine even stil is, word ik me bewust van geluid: een kwakende eend en veel gepiep. Dat heb ik eerder gehoord. Eenden broeden hier vaak in wilgenbomen: hoog, droog en veilig. Maar hoe komen die kleine eendjes dan beneden? Dat zag ik een paar jaar geleden. Moeder eend zit kwakend in de sloot. De eendjes kruipen omhoog in het nest en dwarrelen naar beneden. Vervolgens waggelen ze richting moeder en springen zonder aarzelen in het water. Als moeder weet dat ze er allemaal zijn, kunnen ze de wijde wereld in.

 

Dit keer kon ik aan het gekwaak en gepiep horen dat het gezin nog niet compleet was. Moeder zwom met één eendje in de sloot. De andere drie waren wel uit de boom gedwarreld, maar terecht gekomen in onze compostbak daaronder. Gelukkig ging ik dus gras maaien.

 

 

En ze leefden nog lang en gelukkig.... Nou, zo werkt een eendenleven niet. Moeder eend zwemt nu nog met één eendenkuiken rond. Tsja, teveel kapers op de kust.


 


• Plantensteun
• Andermans ogen
• Dwarrelende eendjes